woensdag 9 mei 2007

Tomahawk

Vanochtend waren wij al om half tien bij een diner voor een heerlijk ontbijt met eieren, spek, toast en sausages.

Direct daarna zijn we naar CNN gereden en hebben we de tour genomen van 11 uur. Erg leuk om te zien waar ze 24 uur tv maken. We zagen ook echt de presentatoren voor de camera zitten. En het grappige was dat ze ons ook zagen want er zat geen gespiegeld glas tussen. Leuk om een keer te zien in ieder geval.

Het CNN gebouw ligt aan het Olympisch park wat erg mooi is aangelegd en onderhouden. Even naar fonteinen op muziek gekeken we hebben gezien dat het Bellagio een mooiere show weggeeft en daar zullen we ook over een paar weken naar gaan kijken.

Aan de andere kant van het park ligt coca cola
World. We wisten dat het gesloten zou zijn maar we keken toch even voor de zekerheid. Helaas écht waar…….

“Even” door de Perimeter Mall gelopen voordat we naar Turner Field reden om de Atlanta Braves te zien. Het ballpark is erg mooi en ruim van opzet. De Braves Girls zijn nog veel mooier en William heeft van “de wedstrijd” genoten? De eerste zeven innings waren nou niet om over naar huis te schrijven maar in de achtste inning kwamen de Braves ineens voor te staan en iedereen zwaaide met zijn arm alsof het een tomahawk was. Ze hielden 2-3 vast en na 2 uur en 23 minuten liepen we alweer buiten.

Geeft niks hoor want de twee oudjes zijn alweer een beetje moe van alle buitenlucht.

Atlanta, 8 mei 2007

5 opmerkingen:

Bill zei

Niet aardig he Willeke, zoveel lezers per dag en bijna niemand laat gezellig een reactie achter en als ze een reactie achterlaten is het voor de helft nog anoniem.

101saigon zei

Sorry, heb een paar dagen geen tijd gehad om te lezen zal proberen om het nu weer trouw bij te houden, valt natuurlijk ook niet mee als je een paar weken vakantie hebt, zoals ik, moet nog tot eind september vrij zijn, maar ik beloof verbetering, de monteurs zijn wel erg stil, of zijn dat de anomiempjes??

Lekker ontbijt trouwens!

Martine zei

Zou graag vaker een reactie achterlaten. Maar dat inloggen gaat nog geen ene keer normaal! Dus meestal geef ik het na tien minuten op! Maar voor jou heb ik even doorgezet!!!!

Bill zei

Kijk daar hebben we wat aan.

Anoniem zei

daarom doe ik het maar anoniem!