vrijdag 25 mei 2007

Maar ’t is wel een droge hitte……..

We hadden vandaag geen haast dus we hebben eerst even wat gegeten in het hotel voordat we ons door de woestijn gingen worstelen.

Want een worsteling is het, het is zo vreselijk saai dat we na 2 uurtjes af zijn geslagen naar een ghost town. Dit was een stadje rondom een zilvermijn uit 1800 en we dachten dat we de enigen zouden zijn: FOUT!! Hele touringcars en enorme parkeerplaatsen stonden klaar om alle Japanse, Spaanse en Nederlandse toeristen te verwerken. Het was echt heel grappig en ik heb zelfs een koelkastmagneetje kunnen scoren.

Rond drie uur zijn we in Las Vegas en onze kamer is door twee kennissen ge-upgrade. We wisten niet wat we zagen: een slaapkamer op een verhoging, de zitkamer beneden aan een schuifpui met een patio en een prachtige badkamer!

Met de monorail zijn we eerst bij het Venecian uitgestapt en daarna doorgelopen naar Paris. Daar hebben we allereerst heerlijk gegeten met uitzicht op de Bellagio fontijnen en daar heb ik op onze $75 (het “geluksgeld uit Kentucky”) $206 winst gemaakt. Eens kijken of mij dat morgen weer lukt.

Las Vegas, 23 mei 2007

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hee die gohst town was dat toevallig Caligo? Errol

Bill zei

Ja dat klopt, we dachten nog we kijken voor de gein. Jij bent daar natuurlijk de eerste keer geweest.

BTW, er is geen HRC in Seattle volgens hun site.

Anoniem zei

hee gozer ,niet getreurd ik krijg binnenkort een herkansing.
jullie hebben het leuk gehad dat is het belangrijkste.
Errol