vrijdag 18 mei 2007

Lekker tukkie doen in de zon……

Vanochtend was het gelukkig weer stralend weer hier in Chicago maar het zou niet veel warmer worden dan zo’n 17 graden. Zeker niet aan de waterkant waar we écht altijd even langsgaan als we hier zijn.

Allereerst brachten we een bezoek aan het Shedd Aquarium. Ik kan niet anders zeggen dat het prachtig was ingedeeld en we hebben bijna drie uur rondgelopen. Het mooiste was het groot Barrière rif waar de visjes ook nog even werden gevoerd. Ik kan er eigenlijk weinig over vertellen maar het was mooi, erg mooi.

Het aquarium lag op hetzelfde complex als Soldier Field, het Bears Stadium. Man, man, man wat een enorm complex is dat. Het duurde zowat een half uur voordat we er omheen gelopen waren en helaas vonden we geen team store.

Met de taxi zijn we naar de Navy Pier gegaan en daar hebben we lekker in het zonnetje naar langslopende mensen, langsvarende boten en een enorme berg zeemeeuwen zitten kijken. William kwam op een gegeven moment op mijn schoot liggen en heeft zo bijna een uur in het zonnetje gelegen. Hij deed nét geen tukkie ;).

Zo gaat een dag toch ongemerkt snel voorbij. Wij hebben wel eens een vakantie gehad waarvan wij dachten dat hij nooit voorbij zou gaan maar deze vakantie gaat wel héél erg snel! Morgen nog maar twee weken. Nee, ik zeg het anders: Héérlijk, nog twee héle weken genieten!

Chicago, 17 mei 2007

Geen opmerkingen: