dinsdag 15 mei 2007

Another 45 miles to go……

Luisterend naar 60’s muziek, een CD met Nederlandse nummers en een CD van the Golden Earring hebben wij vandaag zo’n 300 mijl gereden door niets meer dan farm land!!!

In The Quad Cities (vier steden die aan elkaar grenzen maar gesplitst worden door de Mississippi en een Highway) konden we geen hotel vinden met wasmachines. Dit enorm lastige probleem werd opgelost door Dorothy. Zij wees ons naar de eerste de beste Wal*Mart waar wij de nodige “undy’s” kochten. In Chicago zullen we wel een spijkerbroek ofzo kunnen oppikken als het nodig is.

Het Radisson is een prima hotel en we zijn nét terug van een hele leuke wedstrijd – in korte broek met 27 graden – in het ontzettend leuke het Ball Park van de Swings met prachtig uitzicht over de rivier en een Mississippi River Boat.

Veel meer hebben we niet beleefd en omdat we morgen weer een lange rijdag (zo’n 7 ½ uur) hebben gaan we weer vroeg slapen.

Davenport, 14 mei 2007

1 opmerking:

101saigon zei

He gaaf, ik zie en hoor het helemaal voor me:
Born to be wild;
Radarlove;
Venus;
Riders on the storm;
Monday Monday;
California dreamin'
San Francisco;

Ja, dit doet mij denken aan die goeie ouwe tijd dat ik zelf ook als een hippie door Oz aan het rijden was op de klanken van John Lennon. Helaas sliepen wij niet in het Raddison, het was meestal op een parkeerplaats annex camping. Ja, waar zouden we zijn zonder Dorothy. Kicken.