vrijdag 4 mei 2007

Een zoektocht naar eten

Vanochtend werden we voor zessen al wakker maar na wat op internet gekeken te hebben, sliepen we toch nog even door tot ongeveer acht uur. We hebben lekker lopen tutten en om half 10 gingen we op weg naar de op internet gevonden diner voor een stevig ontbijt. Kneeland – waarom komt ons dat nou zo bekend voor – was toch wel verder lopen dan we dachten maar toen wij aankwamen bij Southstreet Diner wisten wij dat we er al eens gegeten hadden. Helaas: dicht!

Na twee uur wandelen zijn we even een Wendy ingedoken voor een “double classic burger with cheese” want we hadden écht flinke trek. Het was warmer dan The Weather Channel aan had gegeven en winkelen is heerlijk relaxed bij zo’n graad of 18. Ik heb lekker gelunched maar Bill had een kipsalade en daar zat anijs door, waar hij niet zo dol op is. Even bij Lord’s en Taylors een aftersun van Clinique opgepikt en met de T naar Macy’s gegaan. Daar kreeg ik bij de Clinique counter een leuk kadootje en ik besloot daarom de aankoop van mijn voorraad over meerdere winkels te verspreiden in ruil voor drie of zelfs vier goody bags.

Na nog een beetje te zijn omgelopen hebben we in de hotelbar lekker een potje thee gedronken en toen de kamer schoongemaakt was hebben we vanaf half vier even siësta gehouden. Omdat we tóch wat moesten eten gingen we om half zeven naar het hotel restaurant. Daar werden we niet geholpen en tja, Willeke en Bill gaan niet smeken om een tafel in een leeg etablissement dus rechts omkeert naar een restaurant om de hoek gelopen. We werden bediend door een aantal dames waar geen glimlach vanaf kon maar het eten was heerlijk. Ook de brownie van Brandy Pete’s, die ik nu zit op te peuzelen, is niet te versmaden.

Waarschuwing: Er zitten regelmatig van dit soort dagen in onze vakantie. Als je ons dan vraagt wat we hebben gedaan zeggen we: Kweennie, maar de dag was zó om. Het is nu half negen en met het geluid van honkbal op de achtergrond zal ik over niet al te lange tijd in slaap doezelen…….. Oh, niet dus: William doet nét de TV en het licht uit. Welterusten!

Donderdag 3 mei 2007

Geen opmerkingen: