dinsdag 22 mei 2007

Op zoek naar beschaving.........

Vanochtend reden we al om half negen weg. Niet omdat we haast hadden hoor maar we waren gewoon vroeg wakker en het hotel was nou niet zo mooi en goed dat we nog even door wilden tutten.

Gisteren hadden we natte sneeuw maar vandaag hadden we alleen af en toe regen maar toch voornamelijk droog met bewolking. William had een mooie weg uitgestippeld dwars door natuurgebieden en scenic routes naar Colorado Springs. Al snel zaten we weer diep in de Rocky’s en het was allemaal éven prachtig. Naaldbomen, loofbomen, verbrande bomen, nieuwe bomen, dode bomen en ook nog een heleboel rotsen. Soms willen we wel wat rustiger wonen maar toen William en ik uitstapten in het dorp Nederland om wat te eten en hij zei: ik zou hier doodgaan! En ik ben het helemaal met hem eens. Een dorp met 1400 inwoners die allemaal in pick-ups reden en we hebben er geen één gezien zonder tuinbroek of baard, inclusief de vrouwen!

Verderop richting Denver werden de huizen mooier en het gebied wat leefbaarder in onze ogen. Want ja,we blijven een stel verwende stadskinderen hoor die het geen moment slechter willen hebben dan thuis ;)

Na 5 ½ uur door de bergen tuffen kwamen we in Colorado Springs aan en met behulp van Doortje (god wat ben ik daar blij mee) vonden we het hotel in een mum.

Naast het hotel ligt een Outback restaurant waar we – voordat we naar de Colorado Sky Sox gingen – heerlijk hebben gegeten. Het ballpark was ook weer zó gevonden en ondanks dat het er vreemd bij lag hebben we wel een leuke avond gehad. De Sky Sox wonnen van de Fresno Grizzlies met 6-7 en een ietsiepietsie onderkoeld kwamen we in het hotel aan.

Het was een lange dag maar ondanks het aantal wedstrijden en natuur deze vakantie, verveelt het nog steeds niet. Morgen en overmorgen wéér een wedstrijd en schrijf ik vanuit het zonnige Californië.

Colorado Springs, 21 mei 2007

Geen opmerkingen: