zondag 6 mei 2007

Hometown……

Vanochtend waren we best vroeg wakker maar slapen van 11 tot 6.30 is niet écht te kort. Een ontbijt genomen in het hotel wat niet écht lekker was en 3x zo duur als gisteren. We reden naderhand langs de diner van gisteren maar hij was inderdaad gesloten. Goed gegokt dus!

Ons paspoort deed het onverwacht in de “auto-incheck-pilaar” en voor we het wisten waren we zonder “special treatment” door de douane heen. Het kleine vliegtuig was voor ongeveer tweederde gevuld en ondanks dat we eigenlijk niet naast elkaar zouden zitten, lukte dat toch nog. Onderweg riep de piloot om dat Manhattan goed te zien was en dat klopte. Geen foto want het raampje was erg vies. Bill is geen fan ;) van kleine vliegtuigen en is blij dat dit de eerste en laatste keer is deze vakantie.

Zo snel als het inchecken ging, zo snel ging ook het ophalen van de koffers en de rit naar het Marriot Camden Yards. Mooie kamer maar helaas geen uitzicht op Oriole Park at Camden Yards in ons 'Hometown'.

Het is fris buiten en we hebben wat warms aangetrokken voordat we naar het ballpark liepen. Ik eerst een Boogs pit beef platter genomen en een mooie gift box met cap en T-shirt gekocht voor Bill en een leuk T-shirt voor Willeke. Bill at vandaag chicken tenders met fries. We zaten op hele goede plekken, vlak na het eerste honk. En natuurlijk hebben de O’s gewonnen: 8 – 3 tegen de Clevelend Indians!

Het is nu even over tienen en we zijn alweer goed moe. Misschien tóch een beetje vermoeid op vakantie gegaan?

Baltimore, 5 mei 200

5 opmerkingen:

101Saigon zei

He gaaf, die reis, het is een soort culinaire trip aan het worden, gaan jullie ook nog dingen bekijken of worden het alleen eettenten, kunnen jullie dan ook een foto van een kopje koffie maken, voor mijn verzameling, inmiddels ook al zo'n 3oo stuks, ok zonder gekheid, te gek, kon ik maar mee.

Bill zei

Mag je niet met "de monteurs" meeliften. ;-)

101saigon zei

Of is het weer andersom, dat ik een excursie ga regelen en ze daar heel "toevallig" tegenkom.

In ieder geval ik ben niet gevraagd.

Bill zei

Gewoon instappen, duurt een week voor ze het doorhebben

bianca zei

Hoi lieve mensen volgende keer misschien wat meer rust onbouwen. Jammer dat ik je telefoontje heb gemist, alsnog dikke kus en have fun!! In je naait me steeds