donderdag 10 mei 2007

Reisdagje 2: een nachtmerrie!

Het beloofde een goede dag te worden toen we zonder ”strip search” door de douane geloodst waren. De vlucht was heerlijk rustig, de auto hadden we in een mum van tijd en het weer in Chicago prima.

De wegen rondom de stad zijn echter een stuk minder. Over een stukje van ongeveer een half uur deden we twee uur. In eerste instantie dachten we nog dat het aan mij lag omdat ik ons over de I90 i.p.v. de I94 naar Hammond stuurde. Op de terugweg, richting Wrigley Field, hebben we wel de juiste weg genomen maar hebben we er helaas toch weer 2 uur over gedaan. Bij de Cubs was het heel druk en het was waarschijnlijk best een leuke wedstrijd maar door het lopen, praten en de drukte konden we ons er niet op concentreren. Na de 5e inning zijn we op weg gegaan naar de bus die ons weer bij onze auto op de campus parkeerplaats van De Vrij University terug zou brengen maar die konden we niet zo gemakkelijk vinden. Er reed nét een taxi voorbij en die heeft ons netjes afgezet bij het parkeer terrein. Zelfs om half 10 in de avond staat er een file richting Hammond. Gelukkig dat William dáár een hotel heeft geregeld want ik moet er niet aan denken dat we de hele Chicago ochtendspits over de I94 door zouden moeten akkeren.

Resumé: ken je zo’n dag dat wélke beslissing je ook neemt dat het altijd de verkeerde lijkt te zijn? Bied je jouw hulp aan ben je een bemoeial, biedt hij zijn hulp aan is hij attent; zeg je rechts, dan had je links gemoeten; ga je in de middelste rij staan, dan gaat de rechter sneller en rijd je op de linker baan dan lijkt de middelste je weer voorbij te razen. Vandaag was voor ons zo’n dag: een nachtmerrie met een gouden randje dat de Cubs heet ;)

Hammond (bij Chicago), 9 mei 2007

7 opmerkingen:

Bill zei

En mochten jullie het nog niet begrepen hebben: degene die op de vraag "wanneer hebben Willeke en Bill hun eerste bonje" na 1 week geantwoord hebben zagen het juist. Ha, ha.

101saigon zei

Vertel eens iets meer details over het voorval, je maakt ons nieuwsgierig of gaat dit ook weer een poll worden; waarover ging de ruzie?
a. het ontbijt
b. de lunch
c. het diner
d. continental of american
e. Starbucks

Martine zei

f. de route met de auto

Martine zei

Wel burgerlijk hoor! Staat in de top drie van ruzie topics tijdens een vakantie!!!

Bill zei

Fout het ging over wie een beter team heeft in Chicago. Ha, ha, ha.

Willeke zei

Nee, het ging over het subtiele verschil tussen bemoeien en helpen. Dat geeft in Bill's woordenboek toch duidelijk iets anders aan dan in de mijne ;)

Anoniem zei

Nee Bill, dat geloof ik niet! Het antwoord op die vraag ligt namelijk zo voor de hand. Ja, dat is mijn mening.

gr. Martine

pfff, ik wordt gek van dat inloggen, lukt echt nooit