zondag 20 mei 2007

Shoppen en honkbal: een prima combinatie!

Vanmorgen even genoten van het uitzicht uit de hotelkamer en lekker in een échte American Diner ontbeten voordat wij ons naar de Castle Rock Outlet Mall begaven. Doortje bracht ons er zó naartoe en we hebben er tot ongeveer 1 uur gewinkeld. We hebben er een prachtige duffel bag gekocht om het gewicht tijdens het vliegen te verdelen want anders gaat het ons wel erg veel kosten.

Na de outlet mall zijn we nog naar een Outdoor World geweest en naar de Aurora Mall maar ik zag niet veel leuks. Dus poll stemmers: ik heb nog géén pakjes of schoenen gekocht (of je moet een paar slippers meetellen)! William is vandaag echter wél goed geslaagd!

Om half zes namen we een taxi naar het Coors Field om een wedstrijd te bekijken tussen de Colorado Rockies en de Kansas City Royals. William had kaartjes gekocht via internet en die konden we ophalen bij het speciale loket daarvoor, de will call. De dame kon de kaartjes niet vinden en gaf op een gegeven moment de credit card terug met het rijbewijs en ze zei tegen William: U kocht kaartjes voor gisteren en niet voor vandaag maar gaat u maar even naar de klantenservice om de hoek. Met wat tegenzin liepen we ernaartoe want wat zou klantenservice er nou aan kunnen doen? Ik bleef buiten wachten en na een niet al te lange tijd kwam er een compleet verbaasde Bill naar buiten die zei: ik heb nieuwe kaarten, en ik hoefde helemaal niets bij te betalen. Nu hebben we al best wel een boel meegemaakt in Amerika en de service is ook vrijwel altijd goed maar kaartjes van $42 per stuk gratis weggeven omdat twee stommelingen een dag later naar de wedstrijd komen, néé ook dát is nieuw voor ons. We misten wel het weggevertje gisteren: een T-shirt en we waren ook nog maar nét op tijd want de wedstrijd van vandaag begon om 6.05 en niet om 7.05.

De Rockies hadden al van de laatste 15 thuiswedstrijden, 10 wedstrijden verloren dus veel geloof hadden we er niet in. Geheel onverwacht hebben we naar een ontzettend leuke wedstrijd zitten kijken en de Rockies wonnen met 4-6. Het ballpark is door dezelfde architect ontworpen als Camden Yards van de Baltimore Orioles dus dat zat meteen al goed. De kaarten waren perfect en de voorspelde regen heeft ons gelukkig overgeslagen.

Resumé: een geslaagde dag met shoppen in het voorprogramma van een fantastische honkbalavond.

Denver, 19 mei 2007

Geen opmerkingen: