donderdag 17 mei 2007

My kind a town!

Vanmorgen heb ik tot 9 uur geslapen maar William werd al om 7 uur wakker. Een American diner was er niet te vinden dus hebben we een sandwich gegeten bij Starbucks. We liepen lekker te winkelen en voordat we de tweede kant van de Magnificant Mile zouden lopen hebben we heerlijk geluncht bij TGI Friday’s. Chicago is echt een heerlijke stad om te winkelen maar ook om lekker rond te kijken. We hebben trouwens vandaag een paar leuke dingen gekocht.

Omdat het gisteren regende, speelden de White Sox vandaag een double header tegen de Yankees. Daardoor werd onze wedstrijd een uur later gestart. Nu regende het ineens heel flink en voordat de wedstrijd goed en wel begon was het half 9 geweest en mijn hemel wat was het KOUD! Gelukkig zaten we overdekt in de “nose bleed seats” maar het was ongeveer 14 graden met heel harde wind. We hadden ons er wel een beetje op gekleed maar in de vijfde inning zijn we ons toch maar even op gaan warmen.

In de teamstore kocht ik niets voor mijzelf maar wel iets voor twee White Sox Fans die ik ken. Wát ik kocht blijft nog even een kleine verrassing.

Helaas verloren ze van “het MF Scum” maar dat kon de pret niet drukken. Het was weer een hele ervaring.

Chicago, 16 mei 2007

1 opmerking:

Bill zei

Tering wat was het koud in dat ballpark en juichende scum-fans om me heen, brrrrrrrrrrrrrr