zaterdag 12 mei 2007

Kentucky (1)

We hoefden vandaag maar zo’n anderhalf uur te rijden van Cincinatti naar Lexington KY dus William liet mij lekker doorslapen tot 9 uur terwijl hij zelf al om half acht in de andere kamer (jaja we hadden een kleine suite) achter de laptop zat. Tot nu toe hebben wij iedere dag gewoon verbinding kunnen krijgen om het nieuws uit de rest van de wereld te lezen. Want tja, de wereld in de VS houdt op te bestaan buiten de grenzen of buiten de oorlogsgebieden.

Na een prima ontbijt reden wij in korte tijd door een prachtig landschap naar Lexington toe. Vlak voor Lexington sloegen wij af omdat Willeke héél nodig naar het toilet moest en toevallig was dat ook een afslag voor het Kentucky horse park.

Tja, als je dan toch in Kentucky bent moet je natuurlijk wel paarden kijken. Het was allemaal prachtig onderhouden en we hebben in de vochtige warmte even lekker een uurtje gewandeld en paarden gekeken: Paarden in stallen, paarden in trailers, paarden als standbeeld, paarden in een museum en paarden die over hekjes heen sprongen.

De Fayette Mall was ook erg leuk en bij Macy’s heb ik in plaats van één maarliefst twéé bonus Gifts gekregen omdat ze nog nooit iemand uit Nederland hadden ontmoet ;). Helaas geen gymschoenen voor William maar wel twee leuke hempjes voor Wil. Snel* zonder Dorothy** naar Appelbee’s Park waar de Lexington Legends – een single A affilliate van de Houston Astro’s – verloren van de Lake County Captains met 1-3.

De TV in onze hotelkamer kapt er zojuist mee dus het late night base ball zit er vanavond niet in.
By the way: onderweg hebben wij óók regen gehad maar dat verdampte toen het op de auto terecht kwam en in het ball park voelden wij twee hele druppels dus we zijn solidair geweest met jullie in Nederland.

Lexington KY, 11 mei 2007

*Snel was het niet echt want IK was de kaart vergeten en dacht dat ik het zonder Dorothy wel af kon.
** Dorothy is de Amerikaanse vrouwenstem die wij konden uitkiezen op de tom-tom. Zonder haar was het ook wel gelukt maar we zijn “east” in plaats van “west” gereden en dan rijd je een beetje om…..

2 opmerkingen:

101saigon zei

Ah, hier ligt het antwoord, geen ruzie over de route, want Dorothy is zogenaamd de schuldige, ja,ja, ik dacht al dat het niet kon, daarnaast zitten ze vaker in het vliegtuig dan in een auto, ze slapen al gescheiden, ze eten en drinken constant de hele dag, dus ook geen meningsverschillen tenzij je met je mond vol praat, ik weet niet hoelang zo'n wedstrijd duurt, maar dan maken ze ook geen ruzie, dus.... ik snap het eigenlijk niet meer, zelfs wat ik hier geschreven heb, de ruzie geen dus over verschillen, in wat eigenlijk, al met al ik geniet wel van de verhalen.

Bill zei

Mooi