zaterdag 19 mei 2007

Reisdagje 3: naai, naaien, genaaid!

Vanmorgen togen wij naar het O’hare airport en omdat we dachten dat het heel druk zou zijn pakten we om 9 uur al een taxi. We waren er een klein uur later om daar in een hele korte rij te staan bij het inchecken.

Één van onze koffers woog 5 lbs (dat is 2,27 kilo) te zwaar en we moesten bijbetalen. Een bijzonder vriendelijke dame ging met ons in discussie dat het onze eigen schuld was en dat ze ons niet zou helpen als we zo lelijk bleven doen. Nou, ik moet je eerlijk zeggen dat wij een onvertogen woord in het Engels hebben gezegd. Onze blikken en de opmerking: My god, $50 for 5 pounds that is outrageous!!, zal haar een beetje tegen gestaan hebben. Dit is de eerste keer dat we vandaag genaaid werden.

In Denver aangekomen bleek het een bijzonder vriendelijk hotel te zijn en we waren blij verrast met de kamer. Helaas waren de vending machines wat minder vriendelijke en gaf hij én geen water én geen geld terug. Naai 2!

Het was bewolkt maar met een prima temperatuur, tijd voor een drankje dus! In Falling Rock Tap House werden we weer verrast door de enorme hoeveelheid bier ze op tap hadden. William dronk een biertje uit Munchen en ik een limonade. Daar kan ik maar geen genoeg van krijgen. Hoewel……. In de volgende kroeg, croc's Mexican Bar and Grill, dronk ik eerst een Pina Colada en daarna een Bloody Mary. De barkeeper tapte niet alleen bier maar ook goede moppen. Zij adviseerden ons Willie G’s steakhouse voor een surf and turf.

Nou daar zaten wij dus in een restaurant dat er prima uitzag met vriendelijk (maar een beetje viezig) personeel. Mijn biersoep met cheddar smaakte heerlijk en ook de surf en turf was goed te eten. Vlak bij ons kwam een gezin zitten vader, moeder, dochter en opa denken wij, die elkaar alleen maar chagrijnig aan zaten te kijken. Ze kregen eten en ineens stonden ze op en liepen ze weg. Precies goed getimed want niemand van het personeel was in zicht zodat ze zonder te betalen toch hadden gegeten. We weten dat dit soort dingen gebeurt maar als je er met je neus bovenop staat is het toch een vreemde gewaarwording. Dat was trouwens de rekening ook: $168 voor een stukje vlees en een lobster tail, twee flessen water en een kopje soep kun je wat aan de prijzige kant noemen ;). Dit was de derde keer dat we genaaid werden maarja, ach zo’n dag moet er ook tussen zitten.


Denver, 18 mei 2007

NB Wat wij trouwens nog nooit hebben meegemaakt: william heeft vanaf the fallen rock tap house op zijn mobiel "Falling Rock" staan onder Orange.


1 opmerking:

Anoniem zei

fuck you fuck you fuck you
how is next?????