maandag 14 mei 2007

Relaxte dag

Heel veel is er niet gebeurd vandaag maar de dag was wel lekker relaxed. Na een wat onrustige nacht – William dacht dat er een vreemde in onze hotelkamer was maar ik was even naar de badkamer geweest – stonden we pas om half 9 op. Om op tijd te kunnen komen voor de middagwedstrijd, vertrokken we snel en ontbeten we onderweg wederom een écht Amerikaans ontbijt.

Zo’n uur voor Indianapolis zagen we een outlet mall die we in eerste instantie voorbij reden. Toch maar even teruggereden om wat veldwerk te doen voor de grote outlet vlak bij Seattle. Ik kocht weer een paar hemdjes bij J. Crew want ik wil niet dat mijn armen er als een wielrenner uit gaan zien ;). Bij de Nike winkel vonden we wéér geen gymschoenen voor Bill maar we hebben onze hoop gevestigd op de Nike Store in Chicago over een paar dagen.

In het Victory Field kregen wij een Indians drawstring backpak en zagen we een leuke wedstrijd van de Tribes tegen Ottawa. Het eerste gedeelte zagen wij vanaf onze plekken vlakbij het derde honk, maar het tweede deel lagen we op het gras, heerlijk in de zon, te werken aan onze teint.

Morgen wordt een lange rijdag dus hebben we een excuus gevonden om alweer vroeg te gaan slapen.

Indianapolis, 13 mei 2007

2 opmerkingen:

101saigon zei

dus jullie slapen wel op dezelfde hotelkamer, en Dorothy dan?

Bill zei

Ha, ha, ha