zaterdag 5 mei 2007

Hoe doen de leguanen het?

Denk aan een leguaan die ’s morgens wakker wordt en in de zon gaat zitten om op te warmen. Heb je dat in gedachten? Dát was onze dag. Na een stevig ontbijt in een klein zaakje waar ze ook de catering verzorgen voor bedrijven, liepen we door naar Boston Common. Een prachtig stadspark. Daar hebben we een uur zitten genieten in de zon van de eekhoorntjes – nou ja ik dan – en van alle schoolkinderen die rondleidingen kregen door in pioneerskleding gestoken mannen en vrouwen voordat ze de Freedom Trail gingen lopen. Daarna even snel door Macy’s gelopen en daarna met Nils mee naar zijn strandhuis. Sinds vorige maand wonen zij in Winthrop, MA aan het strand met uitzicht over de Atlantische oceaan.

Niet slecht hoor dat uitzicht over het water en ook de binnenkomende vliegtuigen ben je zo aan gewend. Alleen die buren die zomaar binnen komen wandelen zouden wij als Hagenezen écht niet aan wennen.

We hebben heerlijk in de zon gezeten en bij gekletst.Toen Heppie thuiskwam zijn we begonnen aan een lekkere maaltijd. Eerst lamsboutjes (sorry Bill), daarna zwaardvis met een mango chutney en daarna een toetje dat net als de rest van het eten, van de nieuwe BBQ af kwam.


Zo’n dag vliegt voorbij en voor we het wisten lagen we om 11 uur slaperig van de zon en het eten in bed. Ja jongens, wij zijn ook geen 20 meer.

Vrijdag 4 mei 2007

3 opmerkingen:

Nils zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nils zei

Ik was slaperig van de zon, het eten, en de goudgele rakkerts ;-)

Bill zei

En vanmorgen dat fijne nieuws van mij over je clubje, het kan niet op.

Was weer goud jongen en bedank je Hep nogmaals voor de Lambchops.