maandag 28 mei 2007

Het aanbevelen waard: Portland!

Vanmorgen probeerden wij te ontbijten bij Bistro 921 maar ze waren al over gegaan op lunch. Terwijl in de hotelgids aangegeven stond dat ze tot 12 uur op zaterdag en zondag ontbijt serveerden, zeiden ze tegen ons om even over elven dat de hoeveelheid mensen ervoor gezorgd had dat er geen eten voor ontbijt meer was. Ik vraag me af hoe ze morgen op Memorial Day dan aan eieren en spek komen want dan is volgens mij alles dicht. FF snel een melding gemaakt bij het hotel dat de Bistro 921 nou niet echt je van het was en na een sandwich bij Subway gingen wij op weg met de MAX naar het Convention Center.

Helaas konden wij de opstapplaats van Portland Ducktours niet vinden terwijl we wel op de juiste plek aan het zoeken waren. Daarom maar even bij de Rose Garden gaan kijken of er een winkel was van de Trailblazers. Niet kunnen vinden maar het was een leuke wandeling. Met de MAX weer terug naar de Saturday Market waar we een verse Fish and Chips namen en wandeling langs de Columbia River maakten. Er stonden leuke appartementen en we komen voor de tweede maal tot de conclusie dat het een enorm leuke vriendelijke stad is. Waar ze in Nederlandse steden iets van zouden kunnen leren: Het openbaar vervoer in de binnenstad is gratis zodat het autoluw wordt.

De Chinese garden was niet veel dus we zijn even door de Pioneer Mall gelopen en via de Columbia winkel weer terug in het hotel aangekomen. De dag was al bijna voorbij en na een ontspannen uurtje in de hotelkamer gingen we naar de On Deck sportsbar waar we de rest van de avond heerlijk naar honkbal, basketbal en bullriding hebben gekeken. Nu na mijn Bloody Mary en twee White Russians en Williams Jim Beam and Coke komt er weinig leuks meer uit mijn pen dus ik houd ermee op. Morgen wordt het weer mooier weer dus kunnen wij een beetje aan ons kleurtje werken, hoewel dát William beter lukt dan mij hahahahaha!!

Portland, 27 mei 2007

1 opmerking:

Nils zei

Ze schijnen er ook veel bomen in de straten te hebben, daaro in Portland. En één of andere rivier.

Gaat ik zeker een keertje bekijken. Hoe is de baseball daar in Portland?

Groeten aan Maury

NB - Co komt niet :-(