zondag 25 maart 2007

Top 5 Steden

Aangezien ik gek ben op lijstjes ga ik jullie er de komende weken zo nu en dan mee ‘vervelen’. Vandaag de eerste, eigenlijk de tweede aangezien ik ook de “Beste Food & Drink” heb gedaan maar dit worden echter top 5’s.

Vandaag dus “Steden”.

  1. New York, werkelijk een fantastische stad. We zijn er in alle jaargetijden geweest, winter in Central Park is great net zoals de lente en herfst. Maar blijf er weg in de zomer. Zo vies benauwt. Ze hebben er alles, o.a een heel fout baseball team. We hebben er plays gezien, gewinkeld, buurten 'ontdekt' en ga zo maar door. Om half twaalf uit een musical komen Times Square oplopen en alles is gewoon nog open en een berg mensen...... onvoorstelbaar. Nu ja, er is zoveel te doen in NY klik maar op de link en als je de kans hebt, GAAN!
  2. San Francisco, stad van de Golden Gate Bridge, stad van de steile straatjes, de Cable car, Fisherman's Wharf, Alcatraz, China Town, Pier 39, de Japanse tuin, echt dit is nog maar het begin, kijk hier maar eens.
  3. Chicago, de enige stad ter wereld waar het water de verkeerde kant op stroomt. De stad waar ik zo stom ben geweest om niet die fantastische T met MJ's achievements te kopen bij NikeTown. De stad waar Willeke haar fluffy verslaving 'begonnen' is. De stad waar ook zoveel te doen is.
  4. San Diego, tis de sfeer die het hem doet in San Diego, altijd relaxt, we zijn er al een paar keer geweest maar je schakelt automatisch een paar tempo's terug, Misschien omdat het op een steenworp van Mexico ligt, ik weet het niet maar het bevalt er ons altijd prima. O ja, er is zat te doen hoor.
  5. Boston, alsof je Europa nooit verlaten hebt zo ziet het eruit.

6 opmerkingen:

willeke zei

Bij mij staat Boston op twee. Ik kan mij een fantastische kerst in 2003 herinneren waar wij ons kerstdiner in Chinatown hebben gegeten en de freedom trail hebben gewandeld: heerlijk! Het is een top vijf maar ik zou Dallas toegevoegd hebben en misschien ook wel Baltimore! Maarja, ik krijg mijn kans tijdens de vakantie nog wel ;)

101saigon zei

And Tampa Florida???

willeke zei

Nee Tampa er zijn zoveel leukere steden in de VS dan Tampa! Eerlijk gezegd vind ik zelfs Cleveland leuker hahahahaha!

101saigon zei

dus deze can ik van de lijst halen?

Willeie zei

Tampa Florida staat inderdaad niet in mijn favorieten maarja, smaken verschillen. Ik heb ook nog nooit kat gegeten ;)

101saigon zei

Ik kan je vertellen, dat een hond iets lekkerder smaakt.....