donderdag 29 maart 2007

Biertje

Eerste keer in Chicago, wat zal het geweest zijn.......1997? Ik op het internet zoeken naar een goede sportbar en ja hoor een goede en een stel alternatieven gevonden. Om 7 uur zou MJ en zijn Bulls beginnen. Wij naar de eerste, tja de cabel is out, met de taxi naar de tweede, leeg. Naar de derde, leeg. Nou, ik geloof dat ik wel 5 sportbars gezien heb en nergens zat een hond. Dan kan je net zo goed op je hotelkamer gaan kijken, leuk wat van Chicago gezien en 100 dollar lichter aan taxikosten.

Volgende dag loop ik twee keer de hoek om en daar was Mother Hubbard's, de beste sportsbar van Chicago, kwam alleen niet in de lijstjes voor. We komen er nog altijd.

2 opmerkingen:

Willeke zei

Wij hebben in Mother Hubbards eens een football wedstrijd gezientussen de Bears en de Greenbay Packers (ja toch Bill?). In ieder geval, het was een middagwedstrijd en het was best een leuke ervaring maar Bill en ik zouden daarna nog wat gaan winkelen. Helaas eh..... bier en winkelen gaat niet dus ik ging alleen. Laat in de avond kroop William zijn bed in en de volgende ochtend moesten wij heeeeeeel vroeg naar Boston vliegen. Ach, ach, ach, wat had ik een medelijden met het meisje wat ná hem het vliegtuigtoilet in moest hahahahahaha

WilleBill zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.