vrijdag 1 juni 2007

Mooi afscheid!

Het was alweer een stralende dag en het heerlijke weer deed ons vergeten dat het de laatste dag van onze vakantie was. Ja, morgen telt ook nog maar dát is voornamelijk een reisdag.

Om 1 uur zaten we op de Champagne Lady voor een 2 uur durende cruise over lake Union en lake Washington. We zagen het huis van Bill Gates, de house boats van Seattle en natuurlijk ook het floating home uit de film Sleepless in Seattle. Dit alles in de stralende zon en het briesje van het varen. We hebben trouwens een bald eagle gezien, maak de foto maar eens wat groter dan kun je het bewijs zien.

Na twee uur varen liepen we op ons gemak naar Elliot’s Oister bar en hebben samen een dozijn heerlijke oesters naar binnen geslobberd. Via ons hotel om onze trui te pakken voor de wedstrijd tussen de Texas Rangers en de Seattle Mariners. Voor zover wij weten is hij géén familie maar het is wel grappig om de naam Teixeira op de borden te zien.

We hebben Thais gegeten in het ballpark en we hebben op lekkere zachte stoeltjes naar een leuke wedstrijd gekeken. De Mariners wonnen met 5-9 en dat maakte de laatste avond hier nog leuker.

We hebben besloten dat we de koffers morgenochtend inpakken. Nu maar hopen dat we het maximum gewicht niet overschrijden want we hebben weinig tijd om nog een tas te kopen of een pakje op te sturen ;)

Seattle, 31 mei 2007

1 opmerking:

Bill zei

pfff we gaan zo weg, morgenochtend in Amsterdam, raar idee.