zondag 3 juni 2007

De terugreis!

We waren nu gelukkig zó ingecheckt en na een maaltijd van een paar van de KLM bonnen hebben we in de business lounge wat gedronken en gegeten. Sommige mensen vinden het zonde van het geld maar los van de hele ruime plekken word je beter behandeld, kun je gelijk doorlopen bij het boarden, krijg je beter eten, kun je je eigen films uitzoeken, mag je als eerste uitstappen en komen je koffers ook weer als eerste eruit. Al met al blijft 10 uur vliegen een takkeneind maar het is wel erg aangenaam.

Terug in ons eigen land kom je toch een beetje van een koude kermis thuis als je een maand lang – soms wat overdreven – service hebt gehad. De bus naar P3 was zo vol dat we de eerste voorbij moesten laten gaan. De tweede bus stopte een beetje verder dan waar wij stonden en het scheelde niet veel of we hadden ook niet met de tweede bus mee gekund. De chauffeur bleef lekker zitten waar hij zat en werkelijk niemand wachtte hun beurt af of hielp elkaar. Maar ach, we zijn relaxed en de eikel die een koffer op mijn voet zette kon pas als laatste de bus weer uit.

De auto deed het gelukkig in één keer en binnen een poep en een zucht waren we thuis en zat de eerste was in de wasmachine. De derde was hangt nu te drogen en uitgeblust zijn we onszelf wakker aan het houden.

Bedankt voor het lezen van de blog en de leuke reacties die we kregen op de blog en via mail.

San Francisco, 2 juni 09:00 – Amsterdam 3 juni 10:28 – Den Haag 12:45 (03:45 VS tijd) en als we gaan slapen zal het zo’n 21:00 zijn (12:00 VS tijd). Pffffffffffffffffffft Is het nu nog geen 9 uur!

We kijken terug in ieder geval terug op een heerlijke vakantie!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom thuis,
leuk verslag, ik heb het met plezier gelezen.
Totsnel
nancy

Unknown zei

Wanneer komen jullie weer, jongens?

Unknown zei

Ik wacht nu al een maand of twee op het antwoord op de meest prangende vraag van dit jaar...

Hoeveel pakjes en schoenen heeft Willie nog gekocht?!

(En alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag)

Anoniem zei

Ha, ha, ha 1 pakje zoon en kom jij maar naar NY in januari

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.