maandag 12 februari 2007

Waar beginnen we

Logisch, met de planning. Waar gaan we heen en wat willen we zien, als je dat globaal hebt kan je een begin en eindpunt maken. Het begin dus:

Dat is voor ons vaak de oostkust. Soms gaan we er helemaal niet weg en soms vliegen we terug vanaf de westkust. We wilden deze keer per se het Field of Dreams zien. Nu moet je "we" niet altijd letterlijk nemen hoor, regelmatig merkt Willeke op: oh gaan we daar heen. Maar ik loop vooruit, dwaal af zoals gewoonlijk, het begin dus.

Boston! Een prachtige stad maar neem één ding van me aan: er valt niet te rijden in het centrum en aangezien ze nog steeds met de Big Dig bezig zijn kom je ook dit soort borden tegen wat het niet overzichtelijker maakt. Auto parkeren bij je hotel en lekker lopen of de T nemen is de oplossing.

Goed wat is er te zien of te doen in Boston. Nou veel. Kijk hier maar eens. Maar dat niet alleen, tenminste voor ons, Boston is ook de woonplaats van onze vrienden Heppie en Nils.

Nils heb ik leren kennen via het Internet. Op een (sport)forum kletste iedereen over voetbal en Nils startte het "Grote American League topic" kolfje naar mijn hand natuurlijk en toen wij een half jaar later Boston aandeden hadden we een afspraak voor wat bieren in het Sam Adams Brewhouse wat toen nog gevestigd was in het basement van het Lenox hotel. Tegenwoordig zit er een Irish Pub, hoe zijn ze erop gekomen, een Irish Pub in Boston, wat een origineel idee.

Maar goed daar zat Nils met zijn 110% anti Ajax T aan, ach iedereen mag één fout hebben, het klikte meteen en hoewel hij bij binnenkomst nog beweerde dat hij niet mee kon naar Fenway bracht hij er ons toch naartoe en bij de eerste de beste scalper kocht hij een veel te dure ticket. Binnen 2 innings zat hij bij ons en zijn we 8 keer verkast omdat we op anderen hun plaatsen zaten. Dit tot verdriet van Willeke die flink verkouden was en het maar een enge tochtige bedoeling vond. Ergens moet Nils ook naar huis hebben gebeld dat hij later kwam, tot op vandaag geloofd Hep er geen barst van. Kijk dit zijn we met zijn viertjes in Fenway een paar jaar later.


Nog even wat feitjes over Boston 2007

Hotel : Hilton Boston Financial District
Vervoer : NorthWest Airlines 6037
Wanneer : 2, 3 en 4 mei 2007
Weer : TWC


Volgende keer: Baltimore!

1 opmerking:

Willeke zei

Kijk eens hoe mijn mannetje dat goed gedaan heeft!!