maandag 30 april 2007

Weer naar huis

Staat best wel leuk zo'n kop twee dagen voordat we vertrekken. We vliegen op 1 juni vanuit Seatlle eerst met Alaska Airlines naar San Francisco en van daaruit met de KLM naar Amsterdam. Nu hadden we oorspronkelijk een overstaptijd van anderhalf uur maar onze vrienden van de KLM hebben onze vluchttijden wat veranderd en nu is het nog maar drie kwartier. Volgens de plattegrond van SFO


Komen we op Terminal 1B aan en gaan beneden van de International Terminal concourse A weer weg. Moet te doen zijn in drie kwartier, maar als we wat vertraging krijgen zou het niet verkeerd zijn om een dagje op kosten van de KLM in San Francisco te verblijven.

Ik vond het erg leuk deze Blog te maken en jullie vonden het blijkbaar leuk te lezen aangezien ik buiten verwachting 215 visitors met ruim 500 page loads voorbij heb zien komen.

Vanaf 2 mei gaat Willeke, die zichzelf overigens zo nu en dan ook Willeke begint te noemen werd mij net verklapt, hier dagelijks een dagboekje bijhouden, veel plezier ermee, ik lees het iedere avond.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey alletwee,
Hele fijne vakantie.
Lekker genieten en veel plezier!

Tot.......... ?

Grt nancy